Engin Kutlu'nun Samsun'da yaşayan eşi Nuran Keskinsoy Kutlu, 7 yıllık eşinden 6 gündür haber alamadığını söyledi. Eşinin 30 Haziran Perşembe gününden beri kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini belirten Kutlu, polise başvurduğunu ifade ederek eşini görenlerin güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasını istedi.

'Tefecilerden çok ciddi anlamda para almış'

Samsun Atakum Yenimahalle'de oturan Nuran Keskinsoy Kutlu, 'O gün içime doğmuştu. Engin'e, 'içim çok daralıyor bir şey mi oldu' dedim. 'Arkadaşımın yanındayım, ben seni arayacağım' dedi. Her konuşmasında sesi kesik kesik geliyordu. Dikkatimi çeken bir şey oldu. Son bir aydır günden güne zayıflamaya başlamıştı. Sıkıntıları olduğunu söylüyordu. İçine çok kapanıktı. Televizyon kanallarıdır, emniyettir başvurmadığım yer kalmadı. Tefecilerden çok ciddi anlamda para almış. Hayatından ciddi anlamda endişe ediyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamadım. Bana çok düşkündür. Başına bir şey geldiğini düşünüyorum. Son 15 gündür gece beni arayıp uyuyamadığını söylüyordu. Kaybolduktan sonra da tefeciler köye gitmiş. Alacak-verecek meselesi olabilir. Adamlar tehdit ediyormuş. Herkesin yardımına ihtiyacım var. Engin eğer hayattaysan lütfen bir şekilde dön. Senin bir saat bile bensiz duramayacağını biliyorum. Umarım hiçbir problem yoktur" dedi.

Engin Kutlu'nun kendilerine ait başka bir evde kaldığını söyleyen kuzeni Sedat Şimşek ise Engin'in bir anda ortadan kaybolduğunu ve kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

ENGİN KUTLU