Gerze Belediyesi tarafından ilçenin Say mevkiine yapılan Engin Altay Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, CHP Gerze İlçe Başkanı Emine İlknur Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HER ZAMAN DESTEK OLDU

Altay'ın her zaman desteğini gördüklerini belirten Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, "İlçemizi modern ve marka bir ilçe haline getirmek için çıktığımız bu yolda, desteğini her zaman hissettiren Engin Altay'ın ismini bu parkımıza vermekten gurur duyuyorum. Bizler, sevdalısı olduğumuz memleketimize hizmet etmek için seçildik ve her zaman da ilçemizin gelişmesi için çalışacağız" diye konuştu.

ALTAY'DAN TEŞEKKÜR

Milletvekili Engin Altay ise isminin önemli kültürel bir projede kullanılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Osman Başkanım bizlerin her zaman gurur kaynağı olmuştur. Yaptığı hizmetler ile her daim örnek bir Belediye Başkanı olmuştur. İsmimi layık gördüğü bu parktan dolayı kendisine ve Belediye Meclis üyelerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Altay'ın konuşmasının ardından, parkın açılışı yapıldı.