Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile arasında geçen konuşmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İkili arasında geçen diyalogda Sofuoğlu, Çalhanoğlu'na Köln'de kendisi ile buluşmak istediğini söylerken, milli futbolcu ise Sofuoğlu'na kendisini tanımadığını söyleyip numarasını kimden aldığını sordu.

Konuşmanın fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Sofuoğlu, altına ise, "Hakan Çalhanoglu beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı..." şeklinde yazdı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medya kullanıcıları kendi aralarında iki sporcunun arasında geçen polemikte kimin haklı olduğunu tartışmaya başladı. Yaşanan diyalogda bazısı Kenan Sofuoğlu'na hak verirken, bazı kullanıcılar ise olayda Hakan Çalhanoğlu'nu haklı buldu.

İşte bu konuşmasının sosyal medyaya yansıması:

- Çalhanoğlu bu ülkede senden çok var ama Kenan'dan 1 tane var!
- Kenan Sofuoğlu bu konuda kesinlikle haklı! Dünyanın tanıdığı adamı sen nasıl tanımazsın
- Tek merak ettiği Kenan Sofuoğlu numarayı kimden aldı? Belli oldu mu?
- Bütün gündemden şu sonucu çıkarttım, o an Hakan Çalhanoğlu'nda Google'a "Kenan Sofuoğlu" yazacak aklın olmayışı, olayı büyütmüş
- Kenan Sofuoğlu > Hakan Çalhanoğlu (pardon calanoglu)

- Güne Kenan Sofuoğlu gibi başladım "Uyanırız kardeş sıkıntı yapma"
- Koskoca dünya şampiyonu kendini motosikletçi olarak tanıtıyo
- Tanışma isteğine samimi cevap alamayıp, 'numaranı sileriz kardeş sıkıntı yapma' diyen #KenanSofuoğlu gibi uyandım. böyle içten içe kırgın.
- Hakan Çalhanoğlu biraz kabalık yapmış ama #KenanSofuoğlu yazışmayı yayınlayarak daha büyük hata yaptı
- Hakketen Kenan kim ben tanımıyorum
- #KenanSofuoğlu balık burcu bence
- #KenanSofuoğlu'nu tanımayan bizden değildir