Türk futbolunun Şifo lakaplı yıldız oyuncusu Mehmet Özdilek'i altyapısından yetiştiren Samsun Ladikspor'un iki oyuncusuna transfer teklifleri yağıyor. Başkan Temel Acar, kulübün menfaatleri doğrultusunda gelen tekliflerin değerlendireceklerini söyledi.

Samsun 1. Amatör Lig takımlarından Samsun Ladikspor da transfer hareketliliği yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon istediği gibi geçmeyen kırmızı siyahlılarda, oyuncuların bireysel performansları ise dikkat çekti. Yetenekli ayaklar Yıldıray Karakaya ve Atakan Uysal başta olmak üzere birçok futbolcusuna teklifler gelen Ladikspor, futbolcuların önünü açarak transfer olmasına izin verecek.

Geçmişte Türk futboluna yıldız isimler kazandırdıklarını belirten Ladikspor Başkanı Temel Acar, "Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın önemli yıldızlarından Şifo lakaplı Mehmet Özdilek'i altyapısından çıkaran bir kulübüz. Atakan Uysal ile Adalet Bakanlığı Milli Takım oyuncumuz Yıldıray Karakaya başta olmak üzere birçok oyuncumuza teklifler geliyor. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gelen tekliflerin değerlendireceğiz." diye konuştu.

Tugay BAŞSAN