Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, 1996 yılında cemiyeti kuran Adem Bilir adına düzenlenecek futbol turnuvası öncesi, cemiyetin Onursal Başkanı, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve 19 Mayıs Samsun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret etti.

Turnuva hatırası olarak hazırlanan 55 numaralı, adına özel olarak hazırlanan formayı Cemiyet Onursal Başkanı Necdet Uzun'a hediye eden Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, "Samsun Gazeteciler Cemiyeti Futbol Takımı'nı kurduk. Kurucumuz Adem Bilir adına düzenlenecek Futbol Turnuvası'ndaki amacımız sporu sevdirmek ve yaşamın her alanında olması gerektiğini göstermek. Burada ebediyete intikal etmiş ve yaşayan duayen gazetecilerin isimlerinin yazılı olduğu 55 numaralı formalarla sahaya çıkacağız. Tüm kesimleri turnuvaya davet ediyoruz. Bugün de değerli Onursal Başkanımız ve takımımızın Asbaşkanı olarak gördüğümüz Necdet Uzun'a turnuva hatırası olarak forma hediye ettik. Göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyoruz" dedi.

UZUN'DAN 'VEFA' VURGUSU

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise meslek büyüklerine gösterilen vefa nedeniyle Başkan Mehmet Yazıcı'ya düzenlenen turnuva ve kendisine hediye edilen forma nedeniyle teşekkür etti.

Necdet Uzun aynı zamanda 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin de Onursal Başkanı.

Barış BUDANOĞLU