Eskişehirspor'un PTT 1. Lig'e düşmesinin ardından yeniden başkanlık koltuğuna oturan Halil Ünal ve ekibi transferde hız kesmiyor. Öncelikle eski futbolcularından Akaminko'yu renklerine bağlayan yönetim, bu oyuncunun transferinden 10 milyon TL gelir elde etti. Oyuncunun fedakarlık yapmasıyla alacağı olan 2 milyon Euro'dan vazgeçmesi kırmızı-siyahlı yönetime nefes aldırdı. Ardından Trabzonspor'a giden Erkan Zengin için görüşmelere başlayan Başkan Ünal, bu transferi de başarıyla gerçekleştirdi. İlk yılda Süper Lig'e yükselmek isteyen Eskişehirspor'da son gündem Antalyaspor'da forma giyen eski Eskişehirsporlu Diego oldu. Eskişehirspor'dan Antalyaspor'a ücretsiz olarak güden futbolcunun bonservis bedeli 3 milyon Euro olarak açıklanması ise transferin askıya alınmasına sebep oldu.


Alpay istedi Başkan Ünal aldı

Diğer yandan Gençlerbirliği'nde kadro dışı kalan forvet El Kabir'i Teknik Direktör Alpay Özalan'ın istediği ileri sürülmüştü. Transfer çalışmasını bizzat Başkan Ünal'ın yürüttüğü ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenildi. El Kabir'in de Eskişehirspor'a imza atması bekleniyor.

Uğur İnceman'la anlaşma sağlandı

Eskişehirspor Hollanda'nın Roda takımında forma giyen Uğur İnceman'la anlaşma sağladı. İnceman'ın Eskişehir'e gelerek imza atması bekleniyor.

Çok sayıda oyuncu ile görüşme sürüyor

İlk sezonunda Süper Lig'i hedefleyen bir takım kurmak isteyen yönetimin birçok oyuncu ile de görüşmelerini sürdürdüğü ve ilerleyen günlerde çok sayıda oyuncunun imza atması bekleniyor.