Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Cem Emre Çakan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Fevzi Yılmaz, Ahmet Kayır, Kayhan Doğan, Muhammet Hulusi Bartık ve Emrecan Sohum, Haber Medya'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koodinatörü Fatih Korkmaz, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Medya Haber Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile görüşen Genç MÜSİAD üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR
Haber Medya'nın Samsun'un ve bölgesinin en önemli yayın kuruluşu olduğunu belirten Genç MÜSİAD Başkanı Cem Emre Çakan, "Artık bir haber olduğunda bunu dakikalar içerisinde öğrenebiliyoruz. Bu anlamda Haber Medya da bölgesinde önemli bir görev üstleniyor. Bizlerin çalışmalarının kamuoyuna yansıması, bilinmesi için çalışan Haber Medya Grubu'na ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Necdet Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çakan ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi. Başkan Çakan ve beraberindekiler daha sonra Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş İş Merkezi'ndeki yönetim ofislerini gezdi.

Barış BUDANOĞLU, Kübra SOYLU