Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray'ın şampiyonluk şansıyla ilgili olarak sarı-kırmızılıların şampiyon olmasının zor olduğunu söyledi.

"ANLAYAMADIĞIMIZ BİR AYRILIK OLDU"
Galatasaray'dan ayrılmasının kendisini mutlu etmediğini dile getiren Hamzaoğlu, 'Üzüldük. Bir sene önce geldiğimizde futbol olarak zor durumda bir Galatasaray vardı. Bir senede çok iyi bir diyalog yaşadık. Üç kupa kazandık. Bu üç kupayı biz almadık. Sadece üç kupa kazanan takımın antrenörü olmak bize nasip oldu. Dördüncü yıldıza denk geldik. Biz sadece 20 şampiyonluktan birini kazandık. Bunlar bize mal edilmeye çalışıldı. Bunda bütün hocaların emekleri var. Fatih Hoca'nın hakkı yadsınamaz. Bunları yapan camiadır. Bizde biraz çorbada tuzumuz olduğu için mutluyuz. Ayrılık zor oldu. Anlayamadığımız bir ayrılık oldu. Şu anda bir enkaz bırakmışız gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor' diye konuştu.

'GALATASARAY'IN ŞAMPİYON OLMASI ZOR'
Galatasaray'ın şampiyonluk şansının sorulması üzerine Hamzaoğlu, '11 puanlık farkı kapatmak kolay değil. Şu anki gidişata göre çok mümkün olmayacak gibi görünüyor. Fenerbahçe toparlandı, iyi oynamaya başladı. Beşiktaş zaten iyi oyununu sürdürüyor. Galatasaray maalesef geriye düştü. Puan farkı fazla ve oynanan futbol ise iç açıcı değil. Zor görünüyor ama olmayacak bir şey de değil' cevabını verdi.

'KIRGINLIĞIM YOK DESEM DOĞRU OLMAZ'
Hamzaoğlu, Galatasaray'a kırgınlığının olup olmadığının sorulması üzerine, 'Kararı alanlara kırgınlığım yok desem doğru olmaz. Camiaya kırgın olmam söz konusu olamaz. Kişilerin aldığı kararları camiaya mal edemeyiz. Bursaspor'da olsam bile Galatasaraylı Hamza'yım ben. Öyle de devam edecek. İnsanlar da bize destek verdiler. Diğer kulüplerin taraftarlarından da destek aldık. Demek ki doğru işler yapmışız. Herkese teşekkür ediyorum. Önümüze bakmamız gerekiyor. Şu anda takımımıza katkı sağlamaya çalışacağız' ifadelerini kullandı.