Halk ile beraber AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı önünde başlatılan 'demokrasi nöbeti'ni sürdüren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu ülkeyi sahipsiz sanan paralel bölücüler, bu ülkenin gerçek sahibinin millet olduğunu gördü" dedi.

Atakum'da, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik gerçekleştirilen darbe girişiminin ilk anlarından itibaren sokaklara dökülen vatandaşlar, hain girişime tepki göstermeye devam ediyor.

İlçenin çeşitli yerlerinde zaman zaman toplanan vatandaşlar ellerinde bayraklarıyla hainlere tepki gösterirken, tepkili vatandaşların buluşma noktası AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı önü oldu.

Hain girişime tepki göstermek için ilçe başkanlığı önünde toplanan vatandaşlara Türk Bayraklarını, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı dağıttı. 'Demokrasi nöbeti'ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da katıldı.

MİLLET NE DERSE O OLUR

Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nda nöbete başladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Milletimiz, bir an bile düşünmeden hainlerin üstlerine yürümüş, tankların önüne yatmış, mermilere göğsünü germiştir. Türk Milleti sadece içerideki ve dışarıdaki hainlere değil, tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Hain girişimi duyduğumuz ilk andan itibaren nöbetteyiz. İlçe Başkanlığımızın önünde vatandaşlarımızla birlikte hainlere karşı omuz omuza, el ele nöbetteyiz. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan 'evlerinize dönün' çağrısı gelmeden de bir yere ayrılmıyoruz. Bu ülkeyi sahipsiz sanan paralel bölücüler, bu ülkenin gerçek sahibinin millet olduğunu gördü. Darbeciler, hainler, bölücüler değil, bu ülkede millet ne derse o olur' diye konuştu.