Yaşanan olaylardan sonra Kızılcahamam kampına götürülmeyen Canberk Aydın, üzgün olduğunu söyledi. Samsunlu futbolcu, "Bu süreçte yaşanan hayal kırıklığından dolayı bende son derece üzgünüm. Takımıma faydalı olmak için yüreğimi ortaya koyacağımın bilinmesini isterim" dedi.

Samsunspor'da Kızılcahamam kampına götürülmeyen Canberk Aydın, yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Samsun'da U-21 Takımı Antrenörü Recep Sermet Boyar nezaretinde günde 3 çalışma yapan genç futbolcu, yaşananlarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Canberk Aydın'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Geride bıraktığımız bir kaç ay içerisinde gerek beni, gerek sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizi, gerekse Samsunspor'a gönül vermiş büyük taraftarımızı üzen bir süreç yaşanmıştır. Neticesi ne olursa olsun bilinmesini isterim ki benim bugünkü konumuma gelmemi sağlayan kulübüm Samsunspor'a olan sevgim sonsuzdur. Bu sevgi hayatımın sonuna dek sürecek gerçek bir sevgidir. İyi niyetle yürüttüğüm bu sürecin başkanımız, yönetimimiz ve büyük taraftarımız üzerinde yarattığı hayal kırıklığından ötürü son derece üzgün olduğumu belirtmek isterim. Kulübümün sözleşmeli bir oyuncusu olarak bu seneki hedeflerimizin gerçekleşmesi için her zaman olduğu gibi yüreğimi ortaya koyacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın."