Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamı Samsun'da bulunan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsunlularla birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutuyor.

Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs ilçelerini AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı ile birlikte ziyaret ettiklerini belirten Karaaslan, Cumhuriyet Meydanı'na eşi Direnç Karaaslan, 6 yaşındaki oğlu Yiğit ve 2 yaşındaki kızı Sare ile birlikte gelerek, ailecek nöbette olduklarını söyledi.

ÇEKİLMEK YOK
Çiğdem Karaaslan, yaptığı değerlendirmelerde ise darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile tüm Türkiye'nin meydanlara döküldüğünü belirterek, ''Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığı ve milletimizin dik duruşuyla bu darbeyi püskürttük. Milletimiz kendi iradesine sahip çıktı. Umarım bu tür olayları bir daha yaşamayız. Türkiye'mizde hiçbir terör örgütü emellerine asla ve asla ulaşamayacak. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar gereken cevabı alacaklardır. Meydanları boş bırakmayacağız. Meydanlardan çekilmek yok'' diye konuştu.