Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Kızılcahamam kampında şu ana kadar 30'dan fazla antrenman yaptıklarını belirterek, "Elimizdeki kadroyu maksimumda kullanmak için çalışıyoruz. A Takım'a çıkardığımız 4-5 genci de kazanırsak tüm planımız tutmuş olacak" dedi

BU NASIL İHANET?
Ankara Kızılcahamam'daki kampta 13 gün geride kalırken, Teknik Direktör Engin Korukır, çalışmaları değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, ülkede yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Allah ülkemize, vatanımıza, milletimize kötülük düşünenleri en ağır şekilde cezalandırsın. Huzurlu huzurlu yaşarken bu yaşananlara anlam veremiyoruz. Biz bir de Ankara'dayız. Buradaki tüm takımın hocaları oturduk bunları konuştuk. Bizim ülkemiz dünyanın en güzel ülkesi, bunları hak etmiyoruz. İnsan kendi vatanına ihanet eder mi? Bizim ülkemiz büyük ülke, herşeyin üstesinden geliriz" diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ
Korukır, çalışmalarla ilgili olarak ise, "10 genç çocuğumuzu A Takım'a çıkarttık. Bunlardan 4-5'ni değerlendirmek süper olur. Çok yoğun çalışıyoruz. Ligimizde belkide en çok çalışan takımız. İlk kampta şu ana kadar 30'dan fazla idman yaptık. Yapmak da zorundayız. Gençlerimizin kuvvetlenmesi lazım. Fiiziksel kapasiteyi artırıp, gençlerimizi A Takım'da kullanılabilir hale getireceğiz. Genel olarak tempolu çalıştık. İkinci etap da böyle geçecek. 4 hazırlık maçı oynayacağız. Transfer yasağımız var ve elimizdeki kadroyu maksimum kullanmalıyız. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Selçuk KAYA