Sezon hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor'da tempo gün geçtikce artıyor. Çarşambaspor Teknik Sorumlusu Besim Durmuş, "Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. 3 veya 4 nokta transferle gücümüze güç katacağız" dedi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Çarşambaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Gerçekleştirdiği transferlerle gücüne güç katan Yeşil- Beyazlılar, teknik heyet Besim Durmuş, yardımcılar Bülent Tuncay, Orhan Anıl ile kaleci antrenörü Yunus Şenocak ile idmanlarını aralıksız gerçekleştiriyor. Teknik Direktör Besim Durmuş, "Sezon hazırlıklarına başladık. İnşallah rabbim bizi utandırmaz ve hak ettiğimiz yerlere geliriz. Sezon açılışını ülkemizde yaşanan üzücü olaylardan dolayı yapmadık. Hocalarımız Bülent Tuncay, Orhan Anıl ve Yunus Şenocak ile beraber el ele verip yeni sezonda Çarşambaspor'u hak ettiği yerlere taşımaya çalışacağız. Transfer çalışmalarını ise 3 veya 4 nokta ismi kadromuza katıp sonlandıracağız. Bu mevkiler, forvet, stoper ve kanat bölgelere olacak" dedi.

YAKIN MARKAJ...

Çarşambaspor teknik heyeti Bülent Tuncay, Orhan Anıl ve kaleci antrenörü Yunus Şenocak, idmanlarda oyuncularla birebir yakından ilgileniyor.

Salim YILDIZ