15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından Samsun ve ilçelerinde başlayan demokrasi nöbetleri aralıksız devam ediyor.

15 Temmuz'da kalkışmanın yaşandığı saatlerde Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Ahmet Şenocak ve Necdet Uzun'un talimatıyla darbe girişiminin karşısında, demokrasinin yanında tavır alan Haber Medya yayın organları, meydanlarda yaptıkları canlı yayınlarla ve halkın coşkusunu ekranlarına ve sayfalarına taşıyarak 15 gündür demokrasi nöbetlerine tam destek veriyor.

HER AKŞAM CANLI YAYIN
Darbe girişiminden 10 gün önce arızalanan canlı yayın aracını, tüm imkanları seferber ederek demokrasi nöbetlerinin 3. gecesinde yayına yetiştiren Haber Medya, o günden itibaren her akşam Cumhuriyet Meydanı ve Atakum Meydanı'ndan Samsunluların demokrasi nöbetlerini tüm dünyaya duyuruyor.

Haber AKS TV her gece 4-5 saat canlı yayın yaparken, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz da, canlı yayını bizzat yerinden yönetirken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Hayati Tekin ve Kemal Zeybek'in yanı sıra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve diğer belediye başkanlarıyla, demokrasi nöbetine katılan STK temsilcileri ve vatandaşlarla röportajlar yaparak, Samsun'daki demokrasi nöbeti heyecanını ekranlara yansıtıyor.

HER YAYIN ORGANI SEFERBER OLDU


Haber Medya'nın yayın kuruluşlarından Haber Radyo'da Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndan canlı yayınlarını 15 gündür aralıksız devam ettiriyor. Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, canlı yayınlarda hem meydandaki havayı, hem de aldığı canlı yayın konukların değerlendirmelerini Haber Radyo dinleyicilerine ulaştırıyor.
Haber Gazetesi ise her akşam gece yarısına kadar meydanlardaki muhabirlerinin çektiği fotoğrafları, yapılan konuşmaları ve meydanda yaşanan coşkuyu her gün neredeyse tüm sayfalarını bu kutsal nöbete ayırarak, okurlarına sunuyor.
Habergazetesi.com.tr'de gün boyu verdiği sıcak haberlerin yanı sıra sosyal medya üzerinden Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetini canlı yayın görüntüleri eşliğinde veriyor.

GURUR DUYUYORUZ


Haber Medya'nın bağlı olduğu Borsan Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ve Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak da, hafta içinde Cumhuriyet Meydanı ve Atakum'daki demokrasi nöbetlerine katılarak, Haber Medya yayın organlarının çalışmalarını yerinde inceledi. Ölmez, Haber Medya yayın organları yöneticileri ve çalışanlarını kutlayarak, "İlk günden beri grubumuzun demokrasiye verdiği değerin göstergesi olarak meydanlardan yaptığınız yayınlar ve burada gösterdiğiniz çaba dünyanın dört bir yanındaki Samsunlular tarafından takdirle takip ediliyor. Sizler bu meydanlarda her akşam hem işinizi yapıyor, hem de demokrasi nöbeti tutuyorsunuz. Haber Medya yöneticileri olarak sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.