Türkiye şampiyonalarında bir birincilik, üçüncülük ve dördüncülükle iki de ikincilik elde eden Samsun Kadıköyspor'da yönetim bu başarıyı yemekte kutladı. Müthiş geçen sezonu futbolcular oyunlar oynayarak kutladı

EN BAŞARILI TAKIM

2015-2016 sezonunda Türkiye'nin en iyi kulübü olarak Samsun'un gururu olan Kadıköyspor'da yönetim, başarılı futbolcularına ve teknik heyete kutlama yemeği verdi. Çarşambalılar Derneği'nde gerçekleşen yemeğe Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Antrenöri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Faruk Sertakan ve futbol taban birlikleri katıldı.

BU GURUR SAMSUN'UN

2015-2016 sezonunda U-14, U15, U16, U17 ve U19 Ligleri'nde bir şampiyonluk, iki ikincilik, bir üçüncülük ve bir dördüncülükle tamamlayan kırmızı beyazlı futbolcular, organizasyonunda başarılarını müzik eşliğinde doyasıya kutladı. Türkiye'nin en iyi kulübünün başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirten Samsun Kadıköyspor Başkanı Numan Kamazoğlu, şampiyon futbolculardan gelecek sezon da başarı sözü aldı. Kadıköyspor'un başarısının sadece camianın değil tüm Samsun'un gurur tablosu olduğunu ifade eden Kamazoğlu, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek yeni sezon için başarı diledi.

Tugay BAŞSAN