Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, Türkiye spor gündemini sallayan yeni transferi Hırvat Antonija Misura Sandric için, 'O bir dünya yıldızı. Hem kalbi, hem karakteri hem de kendi güzel." dedi.

2009 Akdeniz Oyunları, 2012 Olimpiyatları ve 2013 yılında da Amerikan dergilerinin oylamasıyla en güzel sporcu seçilen Hırvat Antonija Misura Sandric'in Samsun Canik Belediyespor'a transferi gündemden düşmüyor.

Güzelliğiyle basketbol camiasının en dikkat çekici ismi olan Antonija Misura'nın mavi beyazlılara katılmasını değerlendiren Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "O bir dünya yıldız" dedi. Hırvat oyuncuyu 3 yıldır takip ettiklerini dile getiren Mehmet Can Öztürk, "Takım içinden bir oyuncumuz da bu transferin gerçekleşmesinde yoğun emek verdi. Misura'ya referans verdi ve burayı tanıttı. 6 Eylül'de takıma katılacak. Hem kalbi, hem karakteri hem de kendi güzel. Bize çok katkı sağlayacağından eminim. Taraftarlarımızdan da takıma gerekli desteğin geleceğinden eminim.' diye konuştu.

Tugay BAŞSAN