Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen 2015 FIFA Altın Top Ödülü (Ballon d'Or) töreninde Eto'o ile birlikte katılmasının gurur verici olduğunu söyledi.

2016 Altın Top ödülünün sahibi Messi'yi törenin ardından ziyaret ettiklerini belirten Gencer, 'Eto'o Messi'ye 'Seni başkanımla tanıştıracağım 5 yıl sonra seni transfer edecek' dedi. Messi de güldü aramızda böyle bir sohbet geçti. Bizi eleştirenler vardı. Eto'o'yu transfer ettiğimizde bunu bile eleştirenler olmuştu. Bizden sonra gelecek olanlar 5 sene sonra Messi'nin transfer edilmesini düşünmesi lazım. Bizden sonra gelecek olanlar yıldız avına Messi'den başlamalıdır' diye konuştu.

"GİDERSE SAYGI DUYARIZ"

Eto'o ile ilgili şu aşamada net bir şey yok. Birden fazla teklif var ama kendisi buradan çok mutlu. Baş döndürecek bir teklif gelirde kendisi de gitmek isterse gitmesi ya da gitmemesi için baskı yapmayız. Giderse saygı duyarız' dedi.
Başkan Gencer, Eto'o'nun transferine yönetimin bakış açısında görüş ayrılığının olduğuyla ilgili haberlere ise, 'Kesinlikle bir görüş ayrılığı yok. Eto'o teklifler geldiğinde bana gelip konuştu. Biz bu konuları çok fazla açmayız. Biz gerçeklere ve yazılı aşamalara bakarız' dedi.