Samsunspor Kulübü Başkanvekili Rüştü Araboğlu, Orhan Taşdelen ve Ersin Veli'nin ortaya koyduğu davranıştan dolayı çok duygulandıklarını ve mutlu olduklarını dile getirdi.

Araboğlu, "Bu iki oyuncu alacaklarını kulübe bağışladılar. Zor zamanda yanımızda oldular. Onlara teşekkür ediyorum. Camiamıza mükemmel bir jest yaptılar" dedi

Bir dönem Samsunspor formasını terleten Orhan Taşdelen ve Ersin Veli'nin yaptığı davranış her kesimden büyük takdir gördü. Kulüpten alacakları olan iki oyuncunun alacaklarını Samsunspor'a bağışlaması camia tarafından mutlulukla karşılandı.

Samsunspor'un zor dönemlerden geçtiğini belirten Samsunspor Kulübü Başkanvekili Rüştü Araboğlu, "Orhan ve Ersin mükemmel bir jest yaparak alacaklarını kulübe bağışladı. Burada önemli olan oyuncuların bağışladıkları rakam değil, yaptıkları iştir. Ersin ve Orhan Samsunspor Kulübü bizim kulübümüzdür diyerek alacakları olmadıklarına dahil hem bize hemde federasyona feragat yazısı gönderdiler. Onlara göstermiş oldukları bu davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Camiamıza güzel bir jest yaptılar"diye konuştu.

Salim YILDIZ