Güzel fiziğiyle Türkiye'de önemli bir hayran kitlesine sahip Antonija Misura Sandric, Samsun Canik Belediyespor'a transferi ile gündemden düşmüyor.

Hırvatistan'ın Sibenik'te doğan 28 yaşındaki güzel oyuncu, basketbolculuğunun yanı sıra Sibenik Üniversitesi'nde ekonomi bölümünde okuyor. Akdeniz Oyunları Güzellik Kraliçesi Antonija Misura, Canik'ten teklif aldıktan sonra Samsun'u internet araştırdığını belirterek, Samsun'un deniz kenarında bir şehir olması ve Canik'in güçlü takım olması kendisini ikna ettiğini ve gelen teklifi kabul ettiğini söyledi.

BARIŞTAN BAŞKA İHTİYAÇ YOK
Türkiye'yi takip ettiğini belirten Misura, 15 Temmuz darbe girişimine çok üzüldüğünü ifade ederek, "Benim için yaşananları izlemek zor oldu. Üzüldüm. Dünyada barıştan başka bir şeye ihtiyacımız yok. Şehit aileleri için bir şeyler yapmak istiyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın basketbol takımlarıyla yardım turnuvası gecesi düzenlemeyi ve şehitler için oynamayı isterim. Gelirlerini de 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlayarak en azından o insanlar için bir şey yapmış olurum. Bu beni mutlu eder." diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE MUTLU OLACAĞIM"
Canik Belediyespor'un Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu ifade eden Misura, "Bu yıl Euro Cup'ta mücadele edeceğiz. Bir basketbolcunun kendisini geliştirmesi ve kariyerini yükseltmesi için Türkiye güzel bir yer. Fransa'da 3 yılımı geçirdim. Ama farklı bir ülke görmek istedim. Türkiye birçok özelliğiyle Hırvatistan'a benziyor. Kültürü birbirine yakın, insanları sıcakkanlı, yemekleri güzel ve çevresi denizlerle kaplı. Teklif gelince de kabul ettim. Yaşamak istediğim ülke burası. Türkiye'de mutlu olacağıma inanıyorum." diye konuştu.

"ERKEKLERİ MAÇA BEKLİYORUM"
Türkiye'ye gelmeden sosyal medyada gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getiren Misura, "Güzel olmak benim için çok önemli değil. Esas önemli olan iç güzelliği olan kaliteli insanlar ve basketbol. Eşim duymasın! Türkiye'ye geleceğimin duyulması Türk erkeklerini heyecanlandırdı. Türk erkeklerinin sarışın kadınları sevdiklerini öğrendim. Eminim beni seveceklerdir. Beni izlemeleri için onları maçlarıma bekliyorum. Türkiye'de güzel insanlarla tanışacağıma inanıyorum." şeklinde konuştu.