Alperen bileniyor

Adana Demirspor maçında yakaladığı pozisyonlardan eliboş dönen genç yetenek Alperen Pak, Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maça bileniyor. Alperen, bu maçta görev alırsam eğer inşallah rakip fileleri havalandıracağım"dedi.

Bekir güven verdi

Kırmızı-Beyazlılarda Adana Demirspor maçında kalede yer alan Bekir Sevgi, performansı ile kaleda adeta güven verdi. Teknik patron Korukır'ın Yeni Malatyaspor maçında da Sevgi'ye görev vermesi bekleniyor.

Mete göz dolduruyor

Samsunspor'un profesyonel yaptığı oyunculardan birisi olan Mete Genç, idmanlarda ki performansı ve azmi ile teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Korukır'la sohbet

Samsunspor'un tecrübeli futbolcularından Murat Gürbüzerol, antrenman aralarında teknik patron Engin Korukır ile biraraya geldi. Teknik Direktör Engin Korukır, Murat'a birtakım önerilerde bulunduğu iddia edildi.

Gözler ondaydı

Kırmızı-Beyazlıların yetenekli oyuncusu Osman Ndiaye'ye yapılan sabah antrenmanında azimli görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

Ramazan karınca gibi

Adana Demirspor maçında sergilediği başarılı performans ile beğenilen Ramazan Özcan, adeta karınca gibi harıl harıl çalışıyor. Ramazan'ın bu performansı ise teknik heyeti memnun ediyor.

Sevgi sabırsızlanıyor

Geçtiğimiz sezon gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan ligin kapanış maçı Kayseri Erciyes maçı ile sezonun açılış maçı Adana Demirspor maçında forma giyemeyen Mustafa Sevgi, Yeni Malatyaspor maçında sahada olmak için sabırsızlanıyor.

Güç depoluyor

Samsunspor'un önemli oyuncularından biri olan Distel Zola, Yeni Malatyaspor maçı öncesi güç depoluyor. Zola'nın performansı ise teknik direktör Engin Korukır'ı mutlu ediyor.