Sezona Adana Demirspor beraberliğiyle başlayan Samsunspor, ilk deplasman maçı için Malatya'ya hareket etti. Pazar günü saat 21.45'de rakibiyle karşılaşacak olan Kırmızı- Beyazlılar, bugün sabah yapılan antrenmanın ardından karayoluyla Malatya'nın yolunu tuttu.

Kadroda cezası sona eren Mustafa Sevgi de yer alırken, Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Tekin ve kulüp personeli takımı deplasmana uğurladı. Gece Malatya'ya inen kafile, konaklayacağı otele yerleşirken, yarın yapılacak son idmanla hazırlıklar tamamlanacak.

SAMSUN'DA SON İDMAN

Kırmızı- Beyazlılar, Samsun'da son çalışmasını yaptı. Dar alanda pas çalışmasıyla başlayan idman, ardından şut antrenmanıyla devam etti

Samsunspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarının Samsun etabını tamamladı. Kırmızı- Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süren çalışma yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman 5'e 2 ile devam ederken, ardından ise ise dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmanın son bölümünde hücum oyuncuları kanatlardan orta ve şut çalışması yaparken, savunma hattı ise Yardımcı Antrenör Kenan Yelek nezaretinde ayrı çalıştı.

Selçuk KAYA- Salim YILDIZ