Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, altyapıdan yetişen Ercan Yazıcı'nın Ümit Milli Takıma davet edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Artık yeni rol modelimiz Ercan Yazıcı. Hem A Takım'daki hem de altyapıdaki genç oyuncularımızın Ercan'ı örnek alması gerekiyor" dedi

FORMA GİYECEK

Samsunspor altyapısından yetişen Ercan Yazıcı'nın Ümit Milli Takım (U-21) aday kadrosunda yer alması camiayı da sevindirdi. Geçen sezonki ciddi sakatlığını atlattıktan sonra ligdeki iki maçta da forma giyen genç stoper Ay- Yıldızlı forma ile ilk çalışmasına da çıktı. Ümit Milli Takımın Ankara'da oynayacağı Kıbrıs Rum Kesimi ve Belarus maçlarının kadrosunda yer alan Ercan'ın, bu müsabakalarda da forma giymesi bekleniyor.

ERCAN ÖRNEK ALINMALI

Başkan Erkurt Tutu ise bir yandan kulübe maddi destek sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da bu duruma seviniyor. Tutu, "Samsunspor altyapısıyla konuşulan bir ekip. Yeni rol modelimiz de Ercan Yazıcı. Hem A Takım'daki hem de altyapıdaki genç oyuncularımızın Ercan'ı örnek alması gerekiyor. Ercan'ı tebrik ediyorum ve Ay- Yıldızlı formayla kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.