Terme Sanayispor yeni transferleriyle ve hocasıyla sezona hazırlanıyor. Geçen sezon Süper Amatör Lig'e yükselen Terme Sanayispor'da tek hedef ligde şampiyonluk kupasını kaldırmak. Sanayispor, şampiyon olduğu takdirde ise Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından 25 Bin Lira'lık şampiyonluk primi ile ödüllendirilecek.

HEDEF BAL

Samsun 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ile Süper Amatör Lige yükselen Terme Sanayispor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Terme Sanayispor Başkanı Barış Aktepe 'Dört yeni transferimizle beraber yirmi topçumuz ve hocamızla yeni sezona hazırız' dedi. Hedeflerinin BAL Ligi olduğunu söyleyen Barış Aktepe, 'Bundan sonraki hedefimiz BAL Ligi. Bu sene aynı ligde mücadele edeceğimiz Termespor ile birlik ve beraberliğimizle halkımıza güzel bir futbol şöleni yaşatacağımıza inanıyorum' dedi.

YEMEKTE BULUŞTULAR

Düzenlenen yemeğe katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'da, "Spora ve sporcularımızın daima destekçisi olacağız. Sporcu arkadaşlarımıza buradan bir tesis yapılacağını söylemek isterim' dedi. Kul ayrıca, "Takımımız ligde şampiyon olup bir üst lig çıktığı takdirde 25 Bir Lira'lık şampiyonluk primi vereceğiz. Umarım Terme Sanayispor için hayırlı bir sezon olur"dedi. Termespor ve Terme Sanayispor'un yer alacağı Süper Amatör Lig 15 Ekim tarihinde başlayacak.