Samsun bölgesi hakemleri 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşen törenle yeni sezonu açtı. TFFHGD Başkanı Samet Çiçek, "Bizler futbol ailesine adalet dağıtan bir kurumuz" dedi.

HATALARIMIZ OLUYOR

Samsun bölgesi futbol hakemleri, 2016-2017 sezonunu 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilen açılış töreniyle açtı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından ardından törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şubesi Başkanı Samet Çiçek, futbol ailesinin adalet dağıtan bir parçası olduklarını belirterek, "Genelde kazananın göklere çıkarmadığı ancak kaybedenin hedefi haline gelen bir camiayız. Tabi ki zaman zaman hatalarımız oluyor. Bu hatalarımızı en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

SEMBOLİK İDMAN YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, hakemlere yeni sezon öncesi hakem şansı diliyerek, fair play çerçevesinde bir sezon geçirme dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından 2016-2017 sezonunun kazasız, belasız ve sakatlıksız geçmesi için adak kurban kesildi. Yeni sezonunun sembolik olarak ilk antrenmanı gerçekleştiren hakemler, koşu ve ısınma hakereketleriyle yeni sezona "Merhaba" dedi. Açılış törenine İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ve amatör spor kulüpleri temsilcileri katıldı.

Tugay BAŞSAN

KURBAN KESİLDİ...

Yeni sezonun kazasız, belasız ve sorunsuz geçmesi için adak kurban kesilip, dualar edildi.