Bafra Belediyesi'nin yaz mevsimi başında başladığı asfalt ve kaldırım çalışmaları, ilçenin pek çok mahallesinin cadde ve sokaklarında devam ediyor. Önce bordür ve kaldırımları, sonra yağmur suyu deşarj hatları yapılan Çaycılar Sokak'ta asfalt çalışmaları da başladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, başlatılan çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar başkan Şahin'e yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

ÖNCE ALTYAPI SONRA ASFALT
Yaz aylarında yoğun bir asfalt ve kaldırım çalışması yapacaklarını söylediklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Kısa bir süre önce biz bordur ve kaldırım çalışmalarını; Büyükşehir Belediyemiz de alt yapı çalışmalarını başlattığı ilçemizin önemli ve büyük sokaklarından olan Çaycılar'da asfaltlama işlemleri devam ediyor. Bugün hem çalışan personelimize kolay gelsin demek, hem çalışmaları yerinde takip etmek, hem de esnaf ve vatandaşlarımızla bir arada olmak için buraya geldik. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini ifade etti. Bende kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK
Başkan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hemşehrilerimizin imkanlarımızın üzerinde beklentilerini karşılamak için gayret ediyoruz. Baframızda 5 yıldır doğal gaz çalışmaları sürüyor. İlçemiz bir yandan çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan doğalgaza kavuştu. Bir yandan da bozulan yollarımızın büyük bir bölümünün asfalt ve kaldırımlarını yeniliyor ve yenilerini de ilave ediyoruz. Bu çalışmalarımız pek çok mahallemizde yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Önemli mesafeler aldık. Diğer yandan da Büyükşehir Belediyemizle birlikte yeni mahalle olan köylerimizin grup ve mahalle içi yollarında asfalt, çakıllama çalışmaları yapıldı. Yapılmaya da devam ediyor. Bu mahallelerimizde camii ve okul bahçelerimizi düzenledik. Çocuk oyun parkları kurduk. Hizmetlerimiz devam edecek.'