Samsunspor'un Türk futboluna kazandırdığı isimlerden Mehmet Nas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 19 yıllık kariyerini noktaladığını belirtti. Mehmet Nas, üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti

19 YILLIK KARİYER
Türk futboluna Samsunspor'un kazandırdığı isimlerden Mehmet Nas, futbolu bırakma kararı aldı. Bu kararını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 37 yaşındaki futbolcu, dolu dolu bir kariyer yakalamasında emeği olan herkese teşekkür etti.

Nas, "1994 yılında beden eğitimi öğretmenim Aşkın Katırcıoğlu'nun vesile olmasıyla Samsunspor'un alt yapısında başlayan futbol hayatımda büyük emekleri olan başta Necmi Öksüz olmak üzere Nejdet Kaya , Necati Öksüz ve Şükrü Tibet hocalarıma şükran borçluyum" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Nas, "1997- 1998 sezonunda hayalini kurduğum ve aralıksız 7 sezon boyunca onurla ter akıttığım Samsunspor formasıyla profesyonel futbol hayatına başladım. Sırasıyla Genclerbirliği, Manisaspor, Sivasspor, Elazığspor, Gaziantep Belediyespor ve Sivas Belediyespor'da forma giydim ve 19 yıllık kariyerimi noktalama kararı aldım. Bu süre zarfında çalıştığım başkan, yönetim kurulu üyesi, teknik direktör, futbolcu arkadaşlarım, kulüp çalışanları, taraftarlara ve beni hep destekleyen aileme teşekkür ediyorum" dedi.