Finalde Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile karşılaşan ve rakibini 4-1 mağlup eden Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, şampiyonluk kupasını kaldırdı


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Şampiyonası heyecanı sona erdi. Final maçında Cumhuruiyet Anadolu Lisesi ile karşı karşıya gelen Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi. sahadan 4-1 galip ayrılarak şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu.

Kırmızı-Beyazlıları şampiyonluğa götüren golleri Can (2), Buğra ve Volkan'dan gelirken ikinci olan Atakum Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin golünü ise Baki kaydetti. Düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi'ne kupasını Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Çoşkun Bayraktar verdi. İkinci olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne de kupayı Okul Sporları İl Tertip Komite Üyesi Eyüp Sabri Yılmaz takdim etti. Turnuvada üçüncü Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncü Terme Fatih Anadolu Lisesi takımları oldu.

KUPALAR VERİLDİ...

Final maçının ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlar yapılan ödül töreniyle kupalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Salim YILDIZ