Tüm takımların birinci ilan edildiği turnuvada, sporcu ve kulüplere şampiyonluk kupası verildi

Samsun Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 14 takımın katıldığı Süper Minikler İl Şampiyonası sona erdi. Resmi liglerde küçük yaşları gereği oynayamayan sporcuları basketbola teşvik etmek amacıyla oluşturulan ligde, tüm takımlar şampiyon ilan edildi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle de tüm takımlara şampiyonluk kup ve madalyaları verildi. Kupa törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, 19 Mayıs Gençlik Merkezi Müdürü Zeynep Aydın Elbir, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Tesis Amiri Ahmet Çakmak, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

İl Müdürü Özyurt, "Burada tüm takımlarımız şampiyondur. Bu güzel takımların oluşmasında, eğitimlerinde yardımcı olan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların şehrimizde yer alması konusunda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a da teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ...
Şampiyonada yer alan 14 takıma da şampiyonluk kupası ve madalyası takdim edildi. Tüm takımların birinci ilan edildiği şampiyonanın ödül töreninde renkli görüntüler de vardı.