İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan Havvanur'a okul müdürü Önder Aygün tarafından yapılan törenle altın hediye edildi

İzmir Çeşme'de yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası 57 kiloda Türkiye şampiyonu olun Havvanur En'e okulunda ödül töreni düzenlendi. İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan törende okul müdürü Önder Aygün, başarılı sporcu Havvanur'a altın hediye etti.

Öğrencilerinin elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirten Okul Müdürü Önder Aygün, "Havvanur'a bize yaşattığı bu büyük mutluluk için teşekkür ederim. İnşallah Avrupa ve Dünya şampiyonasında da öğrencimiz başarı gösterir. Bizde onun bu başarısına bi katkıda bulunalım dedik ve okul yönetimi ve öğretmenleri olarak altın hediye ettik"dedi.

Sevindik Boks Spor Kulübü sporcusu Havvanur En'de, " Beni bu ödüle layık gören öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Şimdi ki hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece elde etmek. İnşallah bunu da başaracağım. Antrenörüm Ramazan Ballıoğlu'na bana verdiği katkıdan dolayı teşekkür ediyorum"dedi.


TÖREN DÜZENLENDİ...

Okul Müdürü Önder Aygün, Beden Eğitimi Öğretmeni Eray Çelebi, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı ödül töreninde şampiyon sporcu Havvanur En'e müdür Önder Aygün tarafından altın hediye edildi.