Samsunspor'da taraftarlar Teknik Direktör Engin Korukır'ın istifasını isterken, deneyimli teknik adamda düşüncelerini dile getirdi.

Sabah yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Korukır, "Bu takımın gerçek sahibi taraftarlardır. Bizlerin takımı onlardan daha fazla sevme şansımız hiçbir zaman olmaz. Bizler gidici, onlar kalıcıdır. Ben sadece bu duruma neden geldik bunu anlayamıyorum. Daha 2 hafta oynadık. Kötü oynamadık ama kazanamadık da. Bu atmosferde maça hazırlanmak da zor" diye konuştu.

ZARARIM OLURSA GİDERİM
Deniyimli çalıştırıcı, "Geçen sezon hatırlanacağı gibi Malatyaspor maçının ardından ligin bitimine 1 hafta kala istifamı yönetime sunmuştum. Onlarda bana bu sezon için transfer yasağı olduğunu ve gitmemi istemediklerini söylediler. İstifamı da kabul etmediler. Oturup konuştuk, beni ikna ettiler. Taraftarların söylemlerine saygı duyuyorum. Bunun hakkında yorum yapamam. Ancak ne zaman Samsunspor'a zararım olduğunu, daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşünürüm, o zaman istifa ederim" dedi.

Selçuk KAYA