4 yıl sonra

Samsunspor, Sivasspor'la 4 yıl sonra resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. İki ekip son olarak Samsunspor'un küme düştüğü 2011-2012 sezonunda karşılaşmıştı.

Kırmızı- Beyazlılar, renktaşı Sivasspor'la lig tarihindeki 17. randevuya çıkacak. Geride kalan 16 müsabakada Samsunspor 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. 5 maçta ise Sivasspor güldü. İki takım son olarak 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Ligi'nin son hafta maçında karşı karşıya gelmişti. O maçı 2-1 kaybeden Samsunspor küme düşmüştü. Maçı kazanan Sivasspor ise UEFA Avrupa Ligi Play-off'una kalsa da, avrupaya gitmeyi başaramamıştı. Eğer Samsunspor kazansaydı, Antalyaspor bir alt lige düşen ekip olacaktı.

GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU...

İki takım arasında 7 Nisan 2012'de oynanan ve Samsunspor'un küme düşmesiyle sonuçlanan maç günlerle konuşulmuştu. Maçta Samsunspor'un verilmeyen net penaltısı hala taraftarların hafızalarında.

Zeren: İyi çalıştık

Futbolcuların milli arada Sivasspor maçına iyi hazırladığını belirten Zeren, "Bu çalışmaların karşılığını alacağımıza inanıyorum" dedi

Samsunspor Sportif Direktör Coşkun Zeren, Sivasspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade etti. Zeren, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Milli ara boyunca iyi hazırlandık. Futbolcularımız oldukça özverili. Elimizden gelenin en iyisini yaparak karşılaşmadan 3 puanal ayrılmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı da bu zorlu karşılaşmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Artık maç saati bekleniyor

Kırmızı- Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Engin Korukır, oyuncularına son uyarılarda bulunurken, düz koşu ve 5'e 2'nin ardından hafif tempoda çift kale maç oynandı. Antrenmanda oyuncuların moralinin üst seviyede olduğu gözlendi.

Muhtemel kadrolar

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20.00
HAKEM: Ümit Öztürk
YAYIN: Yok

SAMSUNSPOR

Bekir
Canberk
Ercan
Ousmane
Ramazan
Hasan
Zola
Muharrem
Murat
Mustafa
Mehmet

SİVASSPOR

Tolgahan
Ahmet Cebe
Oumari
Hasan
Ziya
Adem
Hakan Arslan
Galip Güzel
Burhan Eşer
Leandro Barrios
Ergin