O da elinden geleni yapacak

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir açılışta eski Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ile ilgili, "İnanıyorumki, Kazım Yılmaz da önümüzdeki günlerde Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması için elinden geleni yapacaktır" dedi.

POLEMİK YAŞANMIŞTI

Eski Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'la mevcut yönetimin geçtiğimiz günlerdeki polemikleri gündeme bomba gibi düşmüş ancak en büyük zararı ise Samsunspor görmüştü. Kazım Yılmaz'ın alacaklarının bir bölümünü bağışlayacağı açıklansa da, Yılmaz bu kararından vazgeçmiş ve yönetim büyük sıkıntılar atlatmıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da bir açılış da Kazım Yılmaz'la karşılaşınca bu konulara değindi.

GÜN DESTEK GÜNÜ

Bakan Kılıç, "Kazım Yılmaz geçmiş yıllarda bizim en önemli unsurlarımızdan ön önemli spor kulüplerimizden Samsunspor'un başkanlığını yaptı. Ben inanıyorum ki önümüzdeki günlerde Samsunspor'un o şanlı günlerine yani Süper Lig'e çıkması için ve yeni stadyumunda en iyi şekilde temsil edilmesi konusunda da o da gelinden gelen çabayı gösterecektir. Gün Samsunspor'a sahip çıkma günüdür" diye konuştu.