2016-2017 eğitim-öğretim yılına muhteşem bir giriş yapan Özel Ezgililer Eğitim Kurumları'nda ilk ders zili çaldı.

Okulun ilk gününde düzenlenen törene, Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aksoy, Ortaokul Müdürü Haydar Ürün, İlkokul Müdürü Ali Rıza Gül, Müdür Başyardımcısı Hülya Erdin, Ortaokul Müdür Yardımcısı Aylin Avanoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

GURURLUYUZ

Yıllardır eğitimin zirvesinde bulunmasından dolayı her yıl kayıt için birinci tercih olan Ezgililer Eğitim Kurumları, ulu bir çınar gibi büyüyüp güçlenmeye devam ediyor. Koruduğu çizgisi ve sahip olduğu kurum kültürü ile prensipli bir çalışma ortamı oluşturan Ezgililer, öğrencilerine her alanda kattığı yeniliklerle öğrencilerini donanımlı bir şekilde hayata kazandırıyor. Yılların ve her yıl elde edilen başarıların verdiği öz güvenle yoluna kendini evrensel insan yetiştirme anlamında geliştirerek devam eden Ezgililer Eğitim Kurumları, yeni eğitim öğretim yılı için kapılarını öğrencilerine gururla açtı. Açılış töreninde konuşan Ezgililer Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Haydar Ürün , '2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için çok heyecanlıyız. Bizler ülkenin geleceğini şekillendiriyoruz. Bu bizim için son derece önemli bir yolculuk. Çocuklarımızda benlik algısı geliştirerek bağımsız ruhlu bireyler yetiştirmek amacındayız. Başarı, tesadüf değildir. Başarmanın sırrı, oluşturduğumuz çalışma kültüründe saklı. Öznesi öğrenci olmayan bir sistem, başarıya ulaşamaz. Akademik kabiliyeti yüksek öğretmen kadromuzun verdiği güven yolumuzu açıyor. Eğitimde iyi olmanın ölçüsü niteliktir. Nitelikli bir anlayış istendik sonuçları da beraberinde getirecektir. Okulumuzun can kaynağı öğrencileriyle, özverisi yüksek öğretmen kadrosuyla, bizlere güvenen velilerime sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum' dedi.

TEŞEKKÜRLER

Sözlerine her yıl elde edilen başarıların artık bir tesadüf olmadığının bilindiğini dile getirerek devam eden Haydar Ürün, her yıl olduğu gibi alanında uzmanlaşmış öğretmenler sayesinde bu yıl da başarının geleceğinden emin olduğunu söyledi. Atatürk'ün ve onun benimsediği ilkelerin her daim bekçisi olacaklarını ifade eden Haydar Ürün, öğrencilerinin bireye ve farklı düşünceye saygılı, haklarını bilen, demokrasi yanlısı, hür beyinler olarak yetiştirilmelerinin yollarını aydınlattığını kaydederek, Ezgililer Eğitim Kurumları'nın Samsun için bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Ürün, konuşmasının sonunda eğitimin zirvesine uzanan yolda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu olmak üzere, kamuoyunda Ezgililer markasından övgüyle bahsedilmesinin asıl mimarları öğretmenlerine ve tüm Ezgililer ailesi üyelerine teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından sınıflarına çıkan öğrenciler, ilk ders zilinin çalmasıyla 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladı.

Ayşe KUŞCU