Hocayı sordular

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, stada gelirken, taraftarlarla karşılaştı. Taraftarların tek tek elini sıkan Başkan Tutu, ayak üstü takımın son durumuyla ilgili de bilgiler verdi. Taraftarlar özelikle teknik direktör konusunu Başkan Tutu'ya sorarken, henüz net bir gelişme olmadığın cevabını aldı.

Düğün öncesi maç

Samsunlu İstanbul Bölgesi FIFA Kokartlı futbol hakemi Mete Kalkavan, kardeşi Gülşen Kalkavan'ın hafta sonundaki düğün için memleketine geldi. Kalkavan, Samsunspor'un Diyarbekirspor'la oynadığı maçı tribünden izledi. Başkan Erkurt Tutu, yönetim kurulu üyeleri ve Samsunlu spor adamlarıyla da hasret gideren Kalkavan, fotoğraf çektirme taleplerini de kırmadı.

Coşkundere ve Ertem de izledi

Bir dönem Samsunspor'da da görev yapan Teknik Direktörler Ercüment Coşkundere ve Ahmet Ertem de maçı izleyenler arasıydaydı. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'deki Ladik Belediyespor'da görev yapan Coşkundere, özellikle genç futbolcuları yakından takip edip, sık sık not aldı.

Kenan Yelek siftah yaptı

Geçen sezon Teknik Direktör Ümit Özat'ın istifasının ardından Adana Demirspor maçında takımın başında sahaya çıkan Yardımcı Antrenör Kenan Yelek, mağlup olmuştu. Dünkü galibiyetle Kenan Yelek de, antrenörlük kariyerindeki ilk galibiyetini almış oldu.

Kadroda yoktular

Kırmızı- Beyazlılarda Mustafa Sevgi, Ercan Yazıcı, Mehmet Çakır, Canberk Aydın, Distel Zola ve Bekir Sevgi, teknik ekip tarafından dinlendirildi. As futbolcular maçı tribünden takip ederken, kaçan gollerle hop oturup hop kalktı.

İlk gol Murat'tan

Samsunspor'un bu sezon kaydettiği ilk resmi golü Murat Gürbüzerol attı. Ligde oynadığı 4 maçta da gol sevinci yaşayamayan Kırmızı- Beyazlılar, kupada Murat'la gol bulup bu şanssızlığını da kırmış oldu. Öte yandan Murat maçta golün dışında çok iyi bir performans sergilerken, müsabaka bitiminde ayakta alkışlandı.

Sakatlandı çıktı

Bu sezon profesyonel olan ligde de forma şansı bulan Ramazan Özcan, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. 99. dakikada yerini Mete Han'a bırakan genç oyuncunun sağlık durumu ise bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

İlgi yok gibiydi

Kale arkası tribünlerinin kapalı olduğu maça Samsunlu taraftarlar ilgi göstermedi. Maraton ve Vip tribünlerinden yaklaşık 400 civarındaki taraftar, 120 dakikanın ardından penaltı atıylarına kadar giden maçta takımlarına destek oldu.