Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada FETÖ ile geçmişte de, bugün de büyük mücadele içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan Genç, geçmişte FETÖ'ye yönelik yaptıkları mücadeleleri dile getirdiği açıklamalardan oluşan videoyu takipçileriyle paylaştı.

HESAP VERECEKLER
Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Başkan Genç, "Önemli bir sınav veriyoruz. Bu şehirde kimin ne, nerede olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu alçaklarla kimin ilişkisi varsa hepsi hukukun önünde hesap verecek. Vali varsa vali verecek, belediye başkanları varsa belediye başkanları verecek, milletvekilleri varsa milletvekilleri verecek, iş dünyasından adam varsa iş dünyası verecek. Bunu Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan söylüyor, Başbakanımız söylüyor. En ufak ilişkisi olan hukuk önünde hesap verecek" dedi.

HEPSİ TEMİZLENECEK
Paylaştığı videoda, "FETÖ'cülerin tamamı bu şehirden temizlenecek" diyen Başkan Genç, şu ifadelere yer verdi: "Bu şehrin bütün iliklerindeki bu alçaklara karşı şehrin bütün dinamikleriyle birlikte mücadele veriyoruz. Bu şehirde siyaset, bürokrasi ve ticaret kurumlarının iliklerine kadar girmiş olan bu virüsleri birlikte temizleyeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. En üstten aşağı bu alçaklar bu şehirden temizlenecektir. Korkunun ecele faydası yok. Bizim FETÖ karnemiz ortada. Bu hain yapıyla dün mücadele ettik, bugün de ediyoruz."