Kadınlar Voleybol 2. Ligi takımlarından Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Başantrenörü Gökhan Çokşen, "İlk hedefimiz Sultanlar Ligi'ne çıkmak. Bunu yaparken başarılı sonuçlar alıp, Samsunlulara voleybolu sevdirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Gökhan Çokşen, yeni sezon için umut dağıttı. Trabzon İdmanocağı'na Avrupa'da final oynatan başarılı antrenör, ilk hedeflerinin Anakentspor'u Sultanlar Ligi'ne çıkartmak olduğunu söyledi. Bir buçuk aydır fiziksel kuvvet ve teknik antrenmanlar üzerine yoğunlaştıklarının altını çizen Çokşen, "Oyuncuların arkadaşlık, uyum ve çalışmalara gösterdikleri performans gayet umut verici" diye konuştu.

SAMSUN'DA TURNUVA

Almanya'daki turnuvada iyi bir performans sergilediklerinin altını çizen Çokşen, "Takımın sakatlık veya bir sorun yok. Kadromuzu genç ve tecrübeli oyuncularla kurduk.Yabancı oyuncuları milli takımda forma giyen genç oyunculardan seçtik ki, gelecek sezon bir üst lige yükselirsek daha rahat bir kadro planlaması yapmak için.Ligin başlamasına 3 haftalık süre var. Bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Sonra ise Samsun'da bir turnuva düzenlemek istiyoruz" dedi.

ÇITA AVRUPA KUPASI

Gökhan Çokşen, amaçlarının voleybolu Samsun'a sevdirebilmek olduğunu ifade ederek, "Bize düşen şey iyi sonuç alarak Samsunluları tribünlere çekebilmek. Sonraki hedef sosyal proje olarakta bayan voleybolunda, kız çocuklarının önlerine güzel bir gelecek sunmak.Başarı olarak ise lige çıktıktan sonra Avrupa kupalarına gidecek bir derece elde etmek. Ardından ise Avrupa kupasında gidebildiğimiz kadar gidebilmek" şeklinde konuştu.

Tugay BAŞSAN