15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda heyecan Karasamsun ile Terme Sanayi arasında oynanan açılış maçı başladı. Gol yağmuruna sahne olan mücadelede gülen taraf 5-3'lük skorla Karasamsun oldu.

SEREMONİ YAPILDI

Samsun Süper Amatör Lig takımlarının katıldığı 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda santra yapıldı. Turnuvanın açılış maçı öncesi düzenlenen seremoniye Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, TFFHGD Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Faruk Sertakan katıldı.

ŞEHİTLERİ UNUTMAYACAĞIZ

İlkadım Baruthane Suni Çim Saha'daki turnuvanın açılış mücadelesinde Karasamsun ile Terme Sanayi sahaya "15 Temmuz Şehitlerini Unutmayacağız" pankartıyla çıktı. Karşılaşma öncesi düzenlenen seremonide maçın hakemlerine ve takım kaptanlarına protokol tarafından çiçek takdim edildi. Gol yağmuru şeklinde geçen maça Karasamsun fırtına gibi giriş yaparak Burak ile üst üste iki gol buldu. (2-0) Golden sonra toparlanan Terme Sanayi Volkan, Bekir ve Barış'ın attığı golle soyunma odasına 3-2 önde gitti. İkinci yarı ise oyunun hakimiyetini ele geçiren Karasamsun Soner, Oğuz ve Serhat ile üç gol bularak maçı 5-3 kazanmasını bildi.

Tugay BAŞSAN