Samsunlu işadamı Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk, dünyanın neresinde olursa olsun yatırım yapmaya, Türk Bayrağı'nı en yükseğe çıkarma hedefinde ilerlemeye devam edeceğini söyledi

Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş, 2014 yılının Eylül ayında Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti ve liman kenti Batum'da 5 yıldızlı otel, rezidans ve alışveriş merkezini kapsayan projenin inşasına başlamıştı. Proje içinde yer alan Gürcistan'ın en büyük ve en lüks oteli unvanını alan Batum Euphoria Hotel Resort geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı.

BAŞBAKAN DÜZEYİNDE KATILIM
Otelin açılış kurdelesini Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili ve Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Zurab Pataradze birlikte kesti. Öztürk, twitter hesabından bu mutlu anı paylaşırken, Kvirikaşvili ve Pataradze'ye katılımlarından dolayı teşekkür etti.

DURMAK BİZE YAKIŞMAZ
FETÖ'nün kurduğu kumpaslar nedeni ile bir süredir Batum'da yaşayan ve yatırım yapmaya orada devam eden Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk, otelin hizmete girmesi nedeniyle yaptığı açıklamada, dünyanın neresinde olursa olsun yatırım yapmaya, Türk Bayrağı'nı en yükseğe çıkarma hedefinde ilerlemeye devam edeceğini söyledi. Öztürk, 'Fetullahçı terör örgütünün kurduğu kumpaslar neticesinde vatanından uzakta yaşamak zorunda kalan bir Türk vatandaşı olarak, bulunduğumuz her yerde ülkemizin bayrağını en yükseğe çıkarma hedefinde olduğumuz gibi, gittiğimiz her yere değer katma ilkesini kendimize şiar edindik. Gürcistan'ın Özerk Cumhuriyeti Acara'nın başkenti Batum'da yaşarken de bu felsefeye göre hareket ediyoruz ve Türk Bayrağı'nı her yerde dalgalandırmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda yapımına başladığımız otelimiz çok değerli dostlarımız Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili ve Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Zurab Pataradze'nin katılımı ile açıldı. Otelimiz iki ülke arasında ilişkileri güçlendireceği gibi, otelimizde konaklayan Türk misafirlerimiz kendilerini evlerinde hissedecekler' dedi.

Öte yandan açılışı yapılan otelin işletmesi için Prince Group ile anlaşma yapıldı. Euphoria Hotel'ler zincirinin en yeni halkası olacak Batum Euphoria Hotel Resort, Batum'da bir ilk 'Ultra her şey dahil' sistemi ile hizmet verecek. 38 bin 525 metrekare arazi üzerine 101 bin metrekarede inşa edilen proje içerisinde; 523 odalı Batum'un en büyük oteli, Batum'un ilk alışveriş merkezi, rezidans ve sağlık merkezleri yer alıyor.