Kepez Belediyesi'nin yatırımı olan ve hizmete açılan MSKM, yerel, ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlıklı Hayatı Teşvik ve Sağlık Politikaları Derneği işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Aktivite Uygunluk Reçetesi Karnesi Liderlik Eğitimi Kongresi MSKM'de yapılmıştı. MSKM şimdi de Ak Parti AR-GE Başkanlığı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi'ne ev sahipliği yapıyor. Siyaset Akademisi'nin, Antalya merkezdeki ilk dersi de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletveki Çiğdem Karaaslan'nın katılımıyla başladı.

Çiğdem Karaaslan, MSKM'ye gelişinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından karşılandı. Karaaslan, ilk olarak Tütüncü ve Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile tesisin fuayesindeki 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerinden oluşan sergiyi gezdi. Karaaslan daha sonra Siyaset Akademisi'nin ilk dersinin yapılacağı ve 500 kadar katılımcının bulunduğu tesisin çok amaçlı salonuna geçti.

Hizmetleri beğendi

Tütüncü, MSKM'nin ilk protokol konuğunun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın olduğunu kaydederek, 'Sayın Karaaslan'ın kongre merkezimizin ilk protokol konuğu olmasından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadım' ifadesini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Siyaset Akademisi'nden ilk dersinin bitmesinin ardından Kepez Belediyesi'nin Antalya'ya değer katan Macera Ormanı ve Park Orman tesislerini de gezdi. Menaj alanında atları seyreden ve raylı dağ kızağına binen Karaaslan, başarılı hizmetlerinden dolayı Tütüncü'yü kutladı.