Samsunspor'un Gelişim Ligleri'ndeki U16, U17 ve U19 takımları Pazarspor deplasmanında üçte üç yaptı. Kırmızı-Beyazlıların U16 takımı 3-2, U17 ekibi 5-0 ve U19 takımı 2-0'lık skorlarla rakibini mağlup etti.

TFF Coca Cola Gelişim Ligleri'nde mücadele eden Samsunspor U16, U17 ve U19 takımları haftayı Pazarspor deplasmanında geçirdi. Rize ekibi önünde ilk mücadelesini U16 Ligi'nde yapan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini Yağız, Onur ve Murat'ın attığı gollerle 3-2 mağlup etti. U17 Ligi'nde rakibini gole boğan Samsunspor, Faruk (3) ve Alper'in (2) attığı gollerle sahadan 5-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. U19 Ligi'nde ise Hayati ve Alperen ise sonuca koşan Kırmızı-Beyazlılar, Pazarspor deplasmanında üçte üç yaparak Samsun'a döndü.

Öte yandan, Rize'de oynanan Pazarspor - Samsunspor U19 maçında Üni-Sam takımını desteklemek için Rize'ye gitti. Samsun ve Rize'ye yakın illerdeki Üni-Sam oluşumlarının destek verdiği organizasyonda ortaya son derece renkli görüntüler çıktı. Samsunspor'un genç futbolcusu İlkan Demirbağ da, sosyal medya hesabından Rize'de kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, 'En güzel galibiyet taraftar ile kutlanandır, teşekkürler Üni-Sam' dedi.

Tugay BAŞSAN