Türk Kızılayı Samsun Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, "Herkesi kan vererek hayat kurtarmaya bekliyoruz" dedi.


Samsun Canik Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi, idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar okulda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türk Kızılayı Samsun Kızılay Kan Bağışı Merkezi ekipleri öğretmen, öğrenci ve velilerin bağışladığı kanları aldı.

Türk Kızılayı Samsun Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, "Türkiye genelinde yürüttüğümüz ulusal güvenli kan temini programı kapsamında çalışmaktayız. 18 ile 60 yaş arasında her sağlıklı bireyden kan bağışı kabul ediyoruz. Bağışlanan kanları ihtiyacı olan herkese götürüyoruz. Ocak ile Şubat ayları havaların soğuk olmasından dolayı kan bağışı sayılarımız düşmektedir. Bu tarz etkinlikler bizim için çok önem arz etmektedir. Bu bağış kampanyasında ve bunun gibi kampanyalarda bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Burada öğretmenlerimiz, yaşı tutan çocuklarımız ve aileleri gelerek kan veriyorlar. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Herkesi hayat kurtarma adına kan bağışına davet ediyoruz" diye konuştu.

Bayram OK