Samsun Canik Belediyespor, Rusya'nın Chevakata Vologda takımı ile rövanş maçına çıkıyor. Hafta içi Başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün kalp rahatsızlığıyla sarsılan Mavi- Beyazlılarda, oyuncular hocaları için sahaya çıkacak. Televizyon yayını bulunmayan karşılaşma 18.30'da başlayacak

İLK MAÇI KAZANDI
Ülkemizi Eurocup Women'da temsil eden Samsun Canik Belediyespor, bugün Rusya'nın Chevakata Vologda takımı ile rövanş maçına çıkacak. Geçtiğimiz hafta Samsun'da oynanan ilk maçı 82-79 kazanan Mavi- Beyazlılar, bugünkü mücadeleyi de kazanarak gruplara kalmak istiyor. İki sayılık yenilgi de Samsun ekibini gruplara taşıyacak.

SAAT 18.30'DA
Hafta içi Başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün kalp rahatsızlığıyla sarsılan Mavi- Beyazlılarda oyuncular, hocaları için kazanma sözü verdi. Öztürk'ün yokluğunda Yardımcı Antrenör Uğur Özden takımı yönetecek. Rusya Vologda Arena'da oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak maçın televizyon yayını ise bulunmuyor.

GÖREV ÖZDEN'DE
Halen Adana'da tedavisine devam edilen Başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün yokluğunda yardımcısı Uğur Özden, takımın yönetecek.