KOÇ
Son günlerde çok düşüncelisiniz. Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz.. Aile bağlarınız çok güçlü. İşyaşamınıza verdiğiniz önem sizi başarılı yapıyor. Hayata sağlam bakıyorsunuz.

BOĞA
Gönül işleri sizin için ayrı bir önem taşıyor. Son günlerle romantik etkiler söz konusu. İletişim gücünüz çok kuvvetli. Çok fırsatlar yakalıyorsunuz. Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız.

İKİZLER
Resmen etrafınıza ışık saçıyorsunuz. Bilgi birikiminiz, mesleki deyeneyimleriniz herkese öncü oluyor. Yüreklere hitap ediyorsunuz. Sizi popüler yapan da bu zaten. Sevdiğinizi ihmal etmeyin ona küçük süprizler yapın.

YENGEÇ
Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Heyecanlı günler sizi bekliyor olabilir. Kendinizi yaşamın akışına bırakın. Bu arada uykuyu da ihmal etmemekde fayda var.

ASLAN
Olayları akışına bırakmamalı. Yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz işlere yoğunlaşmalısınız. Sevdiğinize kapris yapmayın. O bundan hiç hoşlanmayabilir. Aynı zamanda bugünlerde güzel bir haber alabilirisiniz.

BAŞAK
Bugün albeniniz üzerinizde olacak. İçinizdeki çocuksu tarafları ortaya çıkarın. Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Unutmayın; bir elin nesi var? İki elin sesi var… Aile meselelerine her zamankinden fazla eğilmeniz herkesi mutlu ediyor. Arkdaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirisniz.

TERAZİ
Bugünlerde yeni bir aşk kapıda. Yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Size uzun bir kahvaltı ve sevdiklerinizle yapacağınız tatlı sohbetler çok iyi geliyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunun tadını da çıkarmayı düşüneceksiniz

AKREP
Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bugün çok espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz.

YAY
Belli ki, sevgilinizin aklını başından almışsınız. Bulutların üzerinden yere ineceğinizi söyleyenlere gülüp geçiyorsunuz. Kıymetinizi bilenlere emek harcayın. Kafanızda birçok fikir var. Bunları en etkili şekilde hayata geçirmek istiyorsunuz.