MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, 15 Ocak Cuma günü Kocaeli'deki özel bir hastanede anjiyo yapılmıştı.

Cuma günü Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nde mitral kapak replasmanı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 14.00 sıralarında hastaneden taburcu oldu.

Hastaneden çıkan Devlet Bahçeli çevresini gülümseyerek selamlarken, partililer, Bahçeli'ye sevgi gösterisinde bulundu.

Hastane önünde toplanan yaklaşık 500 partili 'Devletin başına Devlet gelecek', 'Lidere sadakat şerefimizdir' sloganları attı. Bahçeli bu sırada yanındakilere, "Slogan atmalarına gerek yok" diyerek uyarıda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Atila Kaya ve Celal Adan, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy hastaneye gelirken, hastanenin önünde partililerin oluşturduğu koridorun arasından geçen Devlet Bahçeli makam aracına bindi.

Bahçeli Anjiyo Oldu

Bahçeli'nin son derece sağlıklı bir şekilde taburcu olduğunu söyleyen Anadolu Sağlık Merkezi Kalp Sağlığı Koordinatörü Prof. Dr. Sertaç Çiçek, ''Devlet Bahçeli hastanemizde bir açık kalp ameliyatı geçirdi. Tedavisi tamamlandı ve bugün kendisini taburcu ettik. Bu çok problemsiz, herhangi bir sıkıntısı olmayan işlem oldu, bugünde kendisini uğurladık. Operasyon birkaç saat sürdü. İşlem esnasında sıkıntı yaşanmadı. Son derece sağlıklı olarak kendisini taburcu ettik. Planlanmış bir müdahale yapıldı. Kendisi bir süre istirahat edecek'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'ye telgraf aracılığıyla geçmiş olsun dileğinde bulundu.