Yeni teknik direktör Özköylü'yle ilk deplasman galibiyetini arayacak olan Samsunspor, Gaziantep önünde...

Teknik Direktör Osman Özköylü'yle kendine tertemiz bir sayfa açan Samsunspor, bugün yeni hocasıyla Büyükşehir Gaziantepspor önüne çıkıyor. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma TRT Avaz'dan canlı yayımlanacak.

HEDEF 3 PUAN

TFF 1. Ligi'nin 7. haftasında Samsunspor, Büyükşehir Gaziantepspor'a konuk oluyor. Sezona oldukça sancılı başlayan ilk golünü 5. haftada Boluspor'a atan ve ilk galibiyetini de 6. haftada Denizlispor önünde alan Samsunspor, çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Engin Korukır'ın istifasının ardından uzun arayışların ardından Osman Özköylü'yle anlaşıp, kendine temiz bir sayfa açan Kırmızı- Beyazlılar, bugün de ilk deplasman galibiyetini almak düşüncesinde.

ÖZKÖYLÜ'NÜN İLK SINAVI

Osman Özköylü'nün yeni takımıyla ilk sınavına nasıl bir 11'le çıkacağı merakla beklenirken, deneyimli çalıştırıcının daha çok tecrübeli futbolculardan yararlanması bekleniyor. Sakatlığı bulunan ve bazı doktorlar tarafından ameliyat teşhisi konulan Ousmane N'diaye de Gaziantep'e götürülürken, oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacak. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak ve Onur Karabaş'ın yöneteceği karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Maç TRT Avaz'dan canlı olarak yayımlanacak.

Selçuk KAYA

Muhtemel kadrolar:

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 1600
HAKEM: Onur Karabaş
YAYIN: TRT Avaz

BŞB. GAZİANTEP

Stackhowiak
Yasin
Ahmet Kesim
Rıza
Erdal
Gökhan
Muhammet
Yenal
Himmet
Kojic
Ekigho

SAMSUNSPOR

Furkan
Canberk
Ousmane
Fatih
Mustafa
Hasan
Muharrem
Halil İbrahim
Burhan
Mehmet
Murat