KOÇ
Bugün bazı görmediğiniz yerleri hayal ediyor ve gitme arzusunda bulunuyorsunuz. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Beklenmedik olaylar veya ani gelişmeler nedeniyle duygusallaşabilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

BOĞA
İçinizde olan o inatçılık sayesinde amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için son derece kararlı görünüyorsunuz. İnsanların ölçüsüz, davranışları sizi geriyor Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın başlangıcının coşkusu sizi sürekli heyecanlı tutuyor.

İKİZLER
Çok hareketli ve bereketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda son derece beceriklisiniz. Gayet güçlü ve kendinden emin havanız sizi son derece çekici kılıyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratabilir.

YENGEÇ
Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Onunla konuşmayı denerseniz herşey yoluna girebilir. Bugün nedense aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz. Adımlarınız bu yönde olabilir. Bu ara Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN
Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Oysa bu korkuları barındırmayan bir ilişkiniz var. Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı ve terapi yapmalısınız. İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz.

BAŞAK
Beklenmedik durumlar zorlayıcı olabilir. İçsel yolculuklarınız ve sorgulamalarınız artabilir. Kendi başınıza kalmak ve ruhen rahatlamak isteyebilirsiniz. Karşı cinsle olan ilişkinizde üzerinizde baskı olduğunu hissedebiliyorsunuz. Kendinizi çalışmaya verin.

TERAZİ
İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmamanız gerekiyor. Duygusal anlamda aile desteğine de sahip olabileceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar
içindesiniz.

AKREP
Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin de iş yaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Hareketli işi seviyorsunuz. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Şimdi önünüze bakmanın tam
zamanı

YAY
Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Onlara sadece parlak fikirlerinizden söz etmelisiniz. Fikirlerinizle etkilemek istediğiniz günler sizinle. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak. Aşk hayatınızda uyumunuz üst seviyelerde

OĞLAK
Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

KOVA
Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız. Aileye olan ilginiz her zamankinden yoğun. Geçmiş konular tekrar gündeme
gelebilir.

BALIK
Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda da şansınız size yardım edebilir. Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir: Kafanıza her şeyi takmayın.