Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Büyükşehir Gaziantepspor maçındaki olaylarla ilgili sert konuştu. Özköylü, "Orada benim 4 damarı değişmiş başkanıma bir şey olsa bunun hesabını kim verecek? Yazıklar olsun öyle milletvekiline, belediye başkanına" dedi

MAÇIN HAKKI BU DEĞİLDİ
Teknik Direktör Osman Özköylü, 3-0 kaybedilen Büyükşehir Gaziantepspor maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Farklı mağlubiyeti hak etmediklerini söyleyen Özköylü, "İlk yarı istediklerimizi sahaya yansıttık. Ancak ikinci devrenin başında yapılan bireysel hatalarla yediğimiz goller, kaçan penaltı yenilgiyi hazırladı. Ben çok ümitliyim. Bunu da yüksek sesle söylüyorum. 3-4 hafta sonra kendi sistemini oynayan bir takım olacağız. Maalesef gördüğüm en büyük eksiklik fiziksel durum. Bunu yukarı çekmek için mücadele edeceğiz. Pazar günü Altınordu maçında tüm Samsunluları maça davet ediyorum. Onların takımımızı ateşlemesiyle galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

SU ŞİŞESİNE VURDUM
Hakem tarafından tribüne gönderilmesine de değinen Özköylü, "Rakip son dakikalarda yorulmuş, zaten 10 kişi kalmışlar, vakitten çalıyor. Hile yapıyorlar. İtiraz ettiğim pozisyonda sert bir çarpışma, müdahale olmamasına ve hakem faul bile vermemesine rağmen oyunu durdurdu. Bizim belki de gol olabilecek bir pozisyonumuzu kesti. Ben de hakeme 'Faul bile vermediğin pozisyonda atağımızı keserek, adaletsizlik yapıyorsunuz' dedim. O sinirle de 'Böyle bir şey olmaz' diyerek önümdeki su şişesine vurdum. Maçtan monra da hakem odasına gittim özür diledim. Madem çok delikanlılar, Alanyaspor maçında su şişesine vuran Fenerbahçe Teknik Direktörü Dik Advocaat'a da ceza versinler" dedi.

HESABINI KİM VERECEK
Özköylü, "Madem her şey dört dörtlük olacak, Antep yönetimi tarafından parayla tutulmuş, yarım akıllı insanlar benim ölmüş anneme, tribündeki karıma, şerefime namusuna küfürler etiler. Cevap bile vermedim. Ucuz ve parayla satılmış insanların orada futbolu nasıl çirkinleştirdiklerini gördük. Onu da geçtim, kulüp başkanımız şeref tribününde yanında milletvekilleri ve belediye başkanları var, hakaret ediyorlar. 4 kalp damarı değişmiş başkanımıza orada bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. Orada kelli felli adamlar vardı, yazıklar olsun öyle milletvekiline, belediye başkanına. Bayanlar ve çocuklar olaylardan sonra sahaya indirildi. Allahtan onlara da bir şey olmadı. Onlara bir şey olsa ne olacaktı? Ben bunları söylediğim için hedef adam oldum" diyerek isyan etti.