20-23 Ekim tarihleri arasında Maltepe Sahili'nde yapılacak olan 9'uncu Samsun Tanıtım Günleri Eyüp Sultan Meydanı'nda yapılan spor malzemesi dağıtımıyla tanıtıldı.

Bu yıl 'Uyuşturucu ve Alkole Hayır, Spora Evet' sloganıyla gerçekleştirecek olan tanıtım günlerinin lansmanında Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF), ilk etapta 500 kişilik spor malzemesi dağıttı. Dağıtım törenine katılan Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş, çocuklara spor malzemesi verdi. Spor malzemesi almak isteyen vatandaşlar, birbirleriyle yarıştı.

Eyüp Sultan Meydanı'nda yapılan dağıtım töreninde konuşan Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş, "'Spora evet, alkole ve uyuşturucuya hayır' kampanyası adı altında Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte eşofman ve futbol topu dağıtıyoruz. Bu yıl 9'uncusunu Maltepe Sahili'nde yaptığımız Samsun Tanıtım Günleri'nin açılışı, akşam 15 Temmuz Şehitleri için okutacağımız Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve yarın da Gençlik ve Spor Bakanımızın katılımıyla kurdele kesim töreni yapılacak. Haftasonu programlarımız devam edecek. Bugün burada bir kısım olarak spor malzemesi dağıtacağız. Yarın da Maltepe Sahili'nde yapacağımız törende gençlerimize spor malzemesi dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.