Maç sırasında fenalaşan ve hayatını kaybeden Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün adı yaşatılacak. Hasan Doğan Spor Kompleksi içerisinde yer alan ve takımın maçlarını oynadığı salona Öztürk'ün ismi verildi.

ADI YAŞATILACAK

Adana'da AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'ndaki MBK Doğuş Hastanesi karşılaşmasında aort damarı yırtılan, ardından ameliyata alınan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün adı yaşatılacak. Canik Belediyespor Kulübü yönetimi tarafından alınan kararla Hasan Doğan Spor Kompleksi içerisinde yer alan ve takımın maçlarını oynadığı salonun adına Mehmet Can Öztürk'ün adı verildi.

SAMSUN'UN EVLADI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sadece Adana'nın çocuğu değil Mehmet Can hocamız, artık Samsun'un da bir evladı. Basketbol alanında omurgalı bir şekilde kendi değerlerine bağlı hocanın adını inşallah Samsun'da yaşatacağız. Hasan Doğan Spor Kompleksi içerisinde yer alan ve takımımızın maçlarını oynadığı salona hocamızın ismini verdik. Onun ilkelerini salonumuza yazacağız ve burada yetişecek olan sporcular o ilkelerle büyüyecek" diye konuştu.

Salim YILDIZ