Serdar'a plaket

52 Genç Taraftarlar Derneği üyeleri, derneklerine destek sağlayan Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Serdar'a teşekkür plaketi verdi. Dernek binasında düzenlenen programda konuşan 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, daha önce olduğu gibi Orduspor Kulübü ve derneklerini yalnız bırakmayan iş adamlarını unutmadıklarını söyledi.

32 yıllık heyecan

Pazar günü zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Bornova Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk edecek Göztepe'de 32 yıl sonra gelen randevunun heyecanı yaşanıyor. İki takım son olarak 1983-84 sezonunda Eskişehir'de karşı karşıya gelmiş ve 19 Şubat 1984 yılında oynanan müsabakayı 2-0 ev sahibi takım kazanmıştı.

Bolu'ya odaklandık

Deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'da asbaşkan İbrahim Özkul, çok iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini belirtti. Mağlubiyeti unutup iç sahada oynayacakları Boluspor maçına odaklandıklarını dile getiren Özkul, bu maçtan mutlaka üç puanla ayrılıp yenilgiyi telafi etmek istedikleri söyledi.

Hedef 3 puan

Lig'in 8. haftasında pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Can Cangök, "Mersin İdmanyurdu maçından galip ayrılıp haftayı 3 puanla kapatacağız, buna inancım tam"dedi.

Burda bırakmak istiyorum

Eskişehirspor'un golcü futbolcusu Semih Şentürk, takımı Süper Lig'e çıkartıp, futbolu da Eskişehir'de bırakmak istediğini belirtti. Şentürk, "Giresunspor maçında çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik. Bizim için önemli bir galibiyetti ama futbolumuzu geliştirmemiz gerekiyor"dedi.

Takımıma güvenim tam

Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Şanlıurfaspor karşılaşmasında tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi. İyi bir takım olduklarını vurgulayan Bakkal, "Şanlıurfaspor karşılaşmasında futbolcular kendilerine değil, takım arkadaşları ve taraftara karşı sorumluluk hissederek oynayacak. Takımıma güvenim tam"dedi.

Trabzon'un İstanbul kabusu

Galatasaray'ın Trabzonspor ile İstanbul'da oynadığı maçlarda sarı-kırmızılıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor. anbul'daki 43 lig maçında Galatasaray rakibine sadece 9 kez mağlup olurken, 23 kez sahadan galip ayrılmayı başardı. 11 maç ise berabere bitti.

Başkanı çıldırttılar

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında Napoli'yi deplasmanda 3-2 yenerken Napoli Başkanı De Laurentiis'i de çileden çıkardı. Takımının yediği gollerden sonra adeta çıldıran başkan, Aboubakar'ın attığı 3. golün ardından ise bulunduğu locayı terk etti.

Taraftar Koç'u istiyor

Fenerbahçe taraftarları alınan kötü sonuçlardan yönetimi sorumlu tutuyor. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada Ali Koç'un başkan olması için kampanya başlattı. Bu sezon oynanan kötü futboldan ve alınan kötü sonuçlardan Aziz Yıldırım ve yönetimi sorumlu tutan sarı-lacivertli taraftarlar Twitter'dan #ALİKOÇGÖREVE sloganıyla mesaj yağdırdılar.

87. randevu bugün

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın saat 19.00'da TT Arena'da Trabzonspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 7 haftada sarı-kırmızılılar 5 galibiyet, 2 beraberlik ile averajla 3. sırada bulunurken, bordo-mavililer 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 12. sırada yer alıyor.


Son 4 yılın kötüsü

Süper ligde geride kalan 7 haftada rakip filelere sadece 4 gol atabilen Çaykur Rizespor, forvet hattında son dört yılın en kötü dönemini geçiriyor. 2013-2014 sezonunun ilk 7 haftasında 13, 2014-2015 sezonunda 7 ve geçen sezon 14 gol atan yeşil mavililer, bu sezon sadece 4 golde kaldı.


Başkan görevi bıraktı

Tokatspor'da kulüp başkanı Sadi İşeri, görevini yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Koç'a bıraktı. Bu arada basın toplantısının ardından daha önce prensipte anlaşılan teknik direktör Taşkın Güngör ile bir yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Turhal hazırlığı

Bölgesel Amatör Lig 4. grup'ta oynadığı 3 maçı da gol yemeden kazanan Yeni Amasyaspor'da, Turhalspor'la deplasmanda oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Ligde henüz gol dahi yemyip 11 kez rakip fileleri havalandıran Yeşil- Beyazlılar, yine kazanmak düşüncesinde.